BDSM - Nyonya Budak Sing Nyebabake Rasa Seneng Lan Lara Sekaligus Uga Wengi Sensasional Sing Ora Bisa Dilalekake!

BDSM asale saka BD - ikatan & disiplin (naleni mitra lan disiplin), DS - dominasi & pengajuan, SM - sadisme & masokisme. Sawetara praktisi nggunakake setelan lateks lan aksesoris, kayata rantai wesi tipis, krah asu utawa bolongan ing sacedhake wilayah sing cedhak karo ritsleting, lan liya-liyane. Dolanan seks kayata dasi, alat vibrator, pecut kulit lan tali bisa digunakake. nganggo bal-balan logam ing pungkasane kanggo nyebabake rasa sakit lan nyenengake mitra sing kaiket ing amben!

Ads by TubeAdvertising