Onani - Relaksasi Lan Kesenengan!

Masturbasi minangka stimulasi diri lan gairah manual organ seksual dening pria utawa wanita. Yaiku pakulinan sing nuwuhake rasa seneng lan niru tumindak seksual, sing menehi rasa sehat, euforia, lan akeh sing pengin mbaleni tanpa wates. Masturbasi bisa dadi mekanisme santai, ngilangi stres, lan ngeculake energi seksual kanthi suwe. Pria duwe teknik kepuasan diri sing luwih akeh tinimbang wanita. Bisa dileksanakake ora preduli umur.

Ads by TubeAdvertising