India - Kombinasi Jinis Sing Menarik

Sawetara posisi seksual India diwiwiti saka teknik Yoga lan mbantu nundha ejakulasi. Kanggo wong India, hubungan seksual kalebu teknik meditasi. Wong sing luwih religius luwih seneng wanita kasebut lungguh ing ndhuwur. Ing agamane, Tantric Hindu, wanita kasebut nggambarake energi lan manungsa minangka sipate. Teknik favorit Hindhu: telapak tangan ing dodo, ing bokong, ing punggung, utawa kelamin, cokotan minangka tandha duweke, kuku sing luwih dawa sing kadang-kadang pasangane lara. Kanthi tembung liya, wong India seneng banget karo jinis.

Ads by TubeAdvertising